пʼятниця, 15 червня 2012 16:59

Львів'янин зарізав дружину, потім заліз на дах і зістрибнув

Львів'янин зарізав дружину, потім заліз на дах і зістрибнув
Жінку зарізав кухонним ножем. Фото: trud-ost.ru

Учора у Личаківський РВ ЛМУ Головного управління МВС України у Львівській області зателефонував невідомий чоловік і повідомив, що його сусід вбив свою дружину.

Виїхавши на місце події, правоохоронці на першому поверсі поблизу вхідних дверей виявили тіло померлої 61-річної львів'янки з множинними колото-різаними ранами.

Провівши перевірку, міліціонери встановили, що 14 червня між 67-річним чоловіком та його 61-річною дружиною виникла сварка унаслідок тривалих неприязних відносин. Розлючений чоловік схопив кухонного ножа та наніс жінці тілесні ушкодження, які для останньої виявились летальними.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Хмельниччині чоловік хотів задушити колишню дружину, а потім намагався повіситися сам

У подальшому чоловік залишив на кухні передсмертну записку та з метою вчинення самогубства забрався на горище свого будинку, на висоту 15 метрів. Перед тим, як стрибнути, чоловік зателефонував своєму синові та повідомив про те, що вбив його матір.

Вистрибнувши у вікно, львів'янин впав у декоративний басейн.

Потерпілого госпіталізували у реанімаційне відділення Львівської міської клінічної лікарні, де він від отриманих травм помер, не приходячи до тями.

За фактом вбивства слідчі Личаківського РВ ГУ МВС України у Львівській області порушили кримінальну справу за ч.1 ст.115 КК України. Слідчі дії тривають. Призначено судово-медичні та біологічні експертизи.

Зараз ви читаєте новину «Львів'янин зарізав дружину, потім заліз на дах і зістрибнув». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути