пʼятниця, 25 травня 2012 16:01

Львівянку із дитиною на "зебрі" збив міліцейський начальник

Львівянку із дитиною на "зебрі" збив міліцейський начальник
Пішоходів збили, коли вони йшли на зелене світло. Фото: torange.ru

У Львові міліціонер збив на регульованому пішохідному переході маму з дитиною. Жінка в лікарні у тяжкому стані, правоохоронця на час слідства відсторонили від роботи. У правоохоронних органах він обіймав високу посаду. За попередньою інформацією, міліціонер був нетверезим, чи справді це так, стане відомо згодом, після експертизи, повідомляє ТСН.

"Жінка лежала там, де стрілка, отам відлетіла вона, а машина там дальше", - каже свідок події Олеся.

Ця жінка працює неподалік місця аварії. Повертаючись додому близько 8-ї вечора, вона стала свідком того, як на переході водій міні-вена збив жінку з дитиною.

"Почули звук, як удар машини так, як би щось вилетіло, але це була жінка з дитиною. Ми підбігли до дитини, дитину підняли, в неї трошки кров капала з носа, а жінка лежала, ми навіть не чіпали, викликали "швидку", - пригадує Олеся. - Жінку заносили на носилках, бо вона почала вже кров'ю стікати"

Свідки кажуть, що молода жінка тримала за руку трирічну донечку. Коли загорівся зелений сигнал світлофора, ступила на зебру, та раптом вискочив автомобіль і збив їх обох. Дитина відбулася переляком та незначними ушкодженнями. А от її мама в реанімації з тяжкою травмою голови.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Києві "Porsche" з номерами ВР розбив 2 машини, водій втік

"Ми сподіваємось, що наше лікування буде ефективне, але якість прогнози зараз робити важко", – каже заступник головного лікаря 8-ої лікарні Львова Ігор Стояновський.

За кермом автомобіля, що збив жінку, був керівник служби дільничних інспекторів Львова. У прокуратурі повідомили, що на час слідства його відсторонили від роботи. За фактом ДТП порушили кримінальну справу.

"З метою неупередженого відношення взято в декількох екземплярах кров на етанол в особи водія, - каже прокурор Личаківського району Львова Назар Степанчак. - У різних медичних установах проводиться її дослідження на вміст алкоголю. Забезпечено неможливість доступу сторонніх осіб до цих зразків крові".

Службове розслідування проводять і в міліції, але поки що аварії за участі свого колеги не коментують. Якщо вину правоохоронця доведуть, йому загрожує від 3 до 8 років позбавлення волі.

 

Зараз ви читаєте новину «Львівянку із дитиною на "зебрі" збив міліцейський начальник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути