середа, 11 липня 2012 10:40

Львів'янин з ножем грабував київських школярок

Львів'янин з ножем грабував київських школярок
Міліція затримала 24-річного львів'янина в орендованій квартирі. Фото: kiyany.obozrevatel.com

Днями у Києві затримали мешканця міста Львів, який впродовж 4-х днів скоїв 3 розбійні напади в різних районах столиці. Про це пише УНН.

Молодик шукав жертв у парку в районі житлового масиву Новобіличі. Всім трьом потерпілим ледве виповнилось 13 років. Злочинець відволікаючи розмовами, відводив їх у відлюдне місце, а там під погрожуючи ножем відбирав прикраси, мобільні телефони та всю наявну готівку.

Міліція затримала 24-річного львів'янина в орендованій квартирі. Слідством вже з'ясовано, що в Києві чоловік живе близько двох місяців. Зі Львова він утік, бо там його обвинувачували у кількох крадіжках. Коли напередодні судового засідання його відпустили на підписку про невиїзд, він поїхав до столиці. Тут винаймав квартири, постійно змінюючи райони проживання.

Наразі він визнає свою провину лише у 3 згаданих епізодах, однак у слідства є підстави вважати, що таких випадків було набагато більше.

Зараз розбійника затримано в порядку статті 115 КПК України. Порушено кримінальну справу за ознаками статті 187 – "Розбій". Слідство триває.

Зараз ви читаєте новину «Львів'янин з ножем грабував київських школярок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути