пʼятниця, 05 серпня 2011 13:17

Львівські будівельники, готуючись до Євро-2012, розбили поляку машину
5

Фото: Фото: Павло Паламарчук

Вчора о 17.10 із шостого поверху готелю "Київ" на вулиці Городоцькій, 15 у центрі Львова на проїжджу частину посипалися цегла, уламки бетону.  На бляшаний дах прилеглої до готелю чотириповерхівки із десятиметрової висоти витекло близько двохсот кілограмів рідкого бетону та посипалися цементні уламки. Маса проломила  дах, дерев'яне та гіпсокартонне перекриття будинку. Залила кімнату квартири родини Андрухів.

"Невістка з малим в колясці хвилин двадцять як вийшла гуляти. Я захожу у квартиру - а півстелі проламано, небо видно, бетон скрізь і цегла", - показує на провалену стелю у квартирі Ігор Андрухів.

Цегла, що впала на проїжджу частину вулиці Городоцької, розбила лобове скло автомобіля "Сузукі" громадянина Республіка Польща Януша Цупяу. Постраждалих немає.

На місце приїхали працівники міліції, начальник житлово-комунального господарства Галицького району. Будівельники із компанії-підрядника "КНП" за півгодини покинули роботу і зникли. О 20.00 приїхав виконавчий директор "КНП" Віталій Повх. Пообіцяв орендувати для постарждалих квартиру в центрі міста на невизначений термін.

"Сказати точно, що сталося ,зараз не можу. На шостому поверсі обвалилася цементна кладка, яку заливали рідким бетоном. Ведемо розслідування, чому це сталося - з вини будівельників чи внаслідок нещасного випадку. Від своєї вини не відмовляємося. Будемо домовлятися із постраждалими", - прокоментував Повх.

Ремонт готелю "Київ" триває із січня.  Будівельники працюють швидко, аби встигнути здати об'єкт до "Євро-2012".

Зараз ви читаєте новину «Львівські будівельники, готуючись до Євро-2012, розбили поляку машину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути