пʼятниця, 27 вересня 2013 14:50

Луцьку пенсіонерку за виготовлення горілки засудили на 5 років

Луцьку пенсіонерку за виготовлення горілки засудили на 5 років
Фото: opgks.info

Луцький міськрайонний суд Волинської області виніс вирок пенсіонерці, яка підпільно виготовляла та розповсюджувала алкогольні напої.

Так, бабуся накупила у невстановлених осіб етилового спирту та, змішуючи його з водою, виготовляла фальсифіковані алкогольні напої. Таку гуральню бабуся влаштувала у своєму будинку. А виготовлений водно-спиртовий розчин жінка розливала у пляшки й продавала.

Зокрема, за 150 гривень пенсіонерка продала 5 літрів незаконно виготовлених алкогольних напоїв, поміщених у 10 скляних пляшках об'ємом 0,5 літрів кожна з етикетками "Мороша". Утім у той же день покупець добровільно віддав накуплений самогон працівнику податкової.

Більше того, після споживання фальсифікату чоловікові через деякий час стало погано. Медики встановили потерпілому діагноз – отруєння сурогатами алкоголю.

Відтак, суд призначив бабусі покарання у виді 5 років позбавлення волі. Щоправда, від відбування покарання пенсіонерку звільнять, якщо вона протягом 1 року іспитового строку не вчинить нового злочину.

Зараз ви читаєте новину «Луцьку пенсіонерку за виготовлення горілки засудили на 5 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути