Ексклюзиви
четвер, 29 травня 2014 16:52

Літаки до Донецька не літатимуть більше тижня

Літаки до Донецька не літатимуть більше тижня
Фото: donbass.ua

Державна авіаційна служба України видала NOTAM, який подовжує обмеження на польоти в Донецький аеропорт до 2 червня включно.

Про це повідомило джерело на авіаринку.

У зв'язку з цим авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України (МАУ, Київ) інформує про скасування її рейсів між Києвом і Донецьком.

"Скасовано наступні рейси: PS045 Київ - Донецьк від 30 травня, 1 і 2 червня; PS046 Донецьк - Київ від 30 травня, 1 і 2 червня; PS047 Київ - Донецьк 28, 29, 30, 31 травня, а також 1 і 2 червня; PS048 Донецьк - Київ від 29, 30 і 31 травня, а також 1 і 2 червня", - повідомляється на веб-сайті МАУ.

Як раніше повідомлялося, Донецький аеропорт з 7:00 26 травня перестав обслуговувати рейси через появу в ньому озброєних представників самопроголошеної Донецької народної республіки (ДНР ), після чого Державіаслужба обмежила польоти в аеропорт.

Пізніше в рамках антитерористичної операції ( АТО ) українська сторона застосувала силовий варіант щодо бойовиків, що знаходяться на території аеропорту в Донецьку, після відмови останніх скласти зброю, і завдала авіаудару по їх позиціях. Згодом стало відомо про перехід аеропорту під контроль сил АТО.

Зараз ви читаєте новину «Літаки до Донецька не літатимуть більше тижня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути