пʼятниця, 24 червня 2011 10:59

Лисий грабіжник виніс із столичного банку 100 тисяч гривень
5

Фото: Фото: Магнолія-ТВ

Вчора невідомий вчинив розбійний напад на один із комерційних банків у Києві. Про це розповіли у центрі зв'язків з громадськістю МВС Києва.

"О 15:10 до відділення одного з комерційних банків, розташованих на вулиці Щербакова, зайшов чоловік віком 35-40 років. У зв'язку з тим, що була невелика черга, він сів на диванчик і став чекати. Коли десь за півгодини в залі вже не було людей, чоловік підійшов до касира та дістав предмет, схожий на пістолет. Потім наказав відкрити сейф і дістати звідти гроші", - розповів речник столичної міліції Володимир Поліщук.

За його словами, дівчина-касир 1988 року народження дістала та передала грабіжнику у національній валюті близько 100 тисяч гривень.

"Чоловік поклав гроші у сумку і спокійно попрямував до виходу. Потім він сів у громадський транспорт і зник у невідомому напрямку", - додав Поліщук.

За повідомленням прес-служби київської міліції, після пограбування касир натиснула тривожну кнопку. Банк охороняє приватна структура.

"У відділені банку є відеоспостереження, яке фіксувало процес пограбування. Але незважаючи на це розгледіти деякі деталі неможливо, оскільки всі камери висіли під стелею. І тому зовсім не видно було обличчя грабіжника", - розповів глава прес-служби.

За словами касира був складений фоторобот злочинця. Це чоловік віком 35-40 років, міцної статури, ростом 170 см, без волосся на голові. Був одягнений у футболку.

Порушена кримінальна справа за статтею 187 Кримінального кодексу (розбійний напад).

Нагадаємо, нещодавно у столиці пограбували "Єврогазбанк" на 10 мільйонів гривень. Грабіжників досі не знайдено.

Зараз ви читаєте новину «Лисий грабіжник виніс із столичного банку 100 тисяч гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути