вівторок, 16 березня 2021 18:16

Лікувалася в одній палаті з чоловіком: розповіли про самогубство Covid-хворої медсестри

Лікувалася в одній палаті з чоловіком: розповіли про самогубство Covid-хворої медсестри
На Львівщині з вікна лікарні вистрибнула 38-річна медсестра, яка лікувалася від коронавірусу. Фото: t.me/KyivCityOfficial

38-річна медсестра, яка випала з вікна лікарні в місті Кам'янка-Бузька на Львівщині, лікувалася від коронавірусу. В палаті лежала разом із чоловіком.

Загинула на 2-й день госпіталізації. Хоча жодних передумов для цього, кажуть медики, в жінки не помічали. Навпаки, вона була досить активна, мала стан середньої тяжкості.

"Вона була активна, достатньо мобільна, самостійно пересувалася в палаті, коридором", - каже керівник департаменту охорони здоров'я Львівської облдержадміністрації Орест Чемерис, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 61-річна жінка "вийшла" з вікна лікарні

Чоловік загиблої трагедію не коментує. Поліцейським розповів, що дружина його підтримувала.

"Вона в одній палаті з чоловіком була, в нормальних стосунках, була енергійніша за чоловіка. Підтримувала морально його. Але встановлено, що вийшла до туалетної кімнати, зняла кімнатні капці й вистрибнула через вікно", - розповідає начальник Кам'янко-Буського відділення поліції Іван Іваночко.

Відомо, що в жінки залишилися 3 дітей шкільного віку.

Медики намагаються з'ясувати, чи пов'язане самогубство із захворюванням на коронавірус. Оскільки є дані, що вірус може впливати на нервову систему.

Трагедія сталася 15 березня близько 4:00. Медсестра викинулася з вікна на 3-му поверсі. Усі обставини загибелі жінки встановлюють слідчі.

Зараз ви читаєте новину «Лікувалася в одній палаті з чоловіком: розповіли про самогубство Covid-хворої медсестри». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути