понеділок, 24 лютого 2020 07:31

Лежав у кухні з пістолетом у руці: нові подробиці загибелі бізнесмена Старицького

Лежав у кухні з пістолетом у руці: нові подробиці загибелі бізнесмена Старицького
Сергія Старицького знайшли із вогнепальним пораненням голови у будинку колишнього міністра зовнішніх справ Леоніда Кожари в селі Чайки під Києвом. Справу розслідують як умисне вбивство. Фото: Інформатор

У загибелі медіаменеджерера Сергія Старицького є кілька ознак, які вказують, що це не було самогубство.

А до вбивства може бути причетний колишній міністр закордонних справ Леонід Кожара, повідомляє OBOZREVATEL із посиланням на власні джерела серед правоохоронців.

За словами співрозмовника, труп лежав на кухні. Куля увійшла під око. Але на обличчі жертви немає характерних для самостійного пострілу впритул слідів - обпалена шкіра, порохові гази, відбиток зрізу ствола (штанцмарка).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Загадкова загибель Сергія Старицького: що відомо про бізнесмена

Пістолет був затиснутий в руці Старицького, хоча під час падіння з висоти людського зросту він мав випасти. За словами інформатора, Кожара, в якого у крові було зафіксовано 2:25 проміле алкоголю, нібито міг навмисно або ненавмисно застрелити медіаменеджера. А потім злякатися і спотворити картину злочину, вклавши пістолет жертві у руку.

Уточнюється, що є свідчення про п'яні витівки з боку ексміністра: стрілянина у повітря, у дворі, з вікна.

Сергій Старицького знайшли із вогнепальним пораненням голови у будинку колишнього міністра зовнішніх справ Леоніда Кожари ввечері 21 лютого. Відомо, що обоє чоловіків були в стані сильного алкогольного сп'яніння. Одна з учасниць застілля повідомила, що компанія випивала з 15:00. Після цього жінка пішла в іншу кімнату відпочивати, а коли почула постріл, повернулася і побачила Старицького з вогнепальним пораненням у голову і пістолетом у руці. Постріл був здійснений із пістолета Jericho 941, який зареєстрований на ексочільника МЗС. На момент прибуття співробітників поліції Кожара перебував в неадекватному стані.

Зараз ви читаєте новину «Лежав у кухні з пістолетом у руці: нові подробиці загибелі бізнесмена Старицького». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути