середа, 02 листопада 2011 11:21

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Ландік-старший вірить у те, що Коршунова хотіла вбити його сина

Ландік-старший вірить у те, що Коршунова хотіла вбити його сина

Народний депутат від Партії регіонів Володимир Ландік погрожує судом Марії Коршуновій, яку в липні побив його син, незважаючи на те, що дівчина пішла на мирову.

Ландік-старший виступив із заявами, з яких випливає, що ні він сам, ні його син не тільки не розкаюються і не бачать нічого поганого в тому, що хлопець довго і жорстоко бив дівчину, а ще й хочуть судити за цю бійку її жертву, пише "Сегодня".

"Мало того, що вона вдарила першою, ми зробимо експертизу, яка доведе, що була спроба вбити або нанести тяжкі тілесні ушкодження. Вона скоїла замах на життя Роми. А якби потрапила в скроню графином, а там 300 грамів горілки. Вона прийшла з мамою та адвокатом в мій робочий кабінет, попросила, щоб ми не ініціювали порушення справи. Мені шкода їхню сім'ю, матір цієї дівчини, але більше шкода свого сина", - сказав нардеп Володимир Ландік.

За словами Ландіка-старшого, сам він у суд на Марію подавати не буде, але, мовляв, його син, вийшовши на свободу, вирішуватиме, чи залучати до відповідальності Коршунову. На питання, як себе почуває Роман Ландик, нардеп відповів коротко: "Він у в'язниці. Умови там погані. Міністр спеціально дзвонить, щоб до нього не пускали батьків (МВС і тюремники останнє спростовують, - ред.)", - стверджує Ландік-старший.

У Луганську, як розповіли місцеві жителі, ходять чутки, що дівчина відмовилася від претензій не просто так, хоча і продешевила (мабуть, злякавшись погроз Ландіка, що її посадять). Нібито Коршунова вимагала в якості компенсації 50 тисяч доларів, а їй дали тільки 5 тисяч гривень. Але Володимир Ландік спростовує те, що його родина заплатила Коршуновій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коршунова: Я нічого не можу сказати поганого про сім'ю Ландіка

"Вони з нас не вимагали грошей, ми не пропонували. Що ж виходить - мій син у в'язниці, а вона буде гуляти за мої гроші?", - обурюється нардеп.

Адвокат Коршунової, Ігор Зазимкін, каже, що заяви нардепа, в тому числі про гроші, коментувати не буде.

"У Марії своє бачення цієї події. Якщо буде порушено кримінальну справу проти неї і ми побачимо документи, тоді й будемо говорити. Хто кого вдарив першим - все це встановить суд", - говорить Зазимкін, уточнюючи, що чекати залишилося недовго - перше засідання суду у справі відбудеться в найближчі дні.

Зараз ви читаєте новину «Ландік-старший вірить у те, що Коршунова хотіла вбити його сина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

26

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути