понеділок, 31 жовтня 2011 16:28

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Коршунова: Я нічого не можу сказати поганого про сім'ю Ландіка

Коршунова: Я нічого не можу сказати поганого про сім'ю Ландіка

Марія Коршунова вперше зробила офіційну заяву щодо скандалу з Романом Ландіком.

Адвокат Ігор Зазимкін передав редакції "Восточного варіанта" відкритий лист Марії.

"Я довго мовчала. Але приходить час, коли доводиться порушити мовчанку. Минуло багато часу після інциденту в ресторані "Баккара". За цей період було дуже багато бруду. Те, що писали і розповідали про мене, - це цинічна брехня. Я хочу розставити всі крапки над "і". У тих звинуваченнях і образах, які звучали на мою адресу, немає жодного слова правди", - йдеться в листі.

Вона зазначила що, у неї немає конфлікту з сім'єю Ландіка. "Випадок у ресторані "Баккара" було врегульовано ще 6-го липня, коли я, разом з Романом Ландіком, написали заяви до прокуратури про те, що у нас немає ніяких, - підкреслюю ЖОДНИХ, - претензій один до одного", - каже дівчина .

"Я нічого не можу сказати поганого про сім'ю Ландіка Володимира Івановича і його сина Романа. Він хороший батько, намагається захистити свого сина і зробити все від нього залежне з даного питання. Це гідно поваги. Мої батьки зробили б також. Ми дійсно досягли повного взаєморозуміння", - додала Коршунова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Жертва Романа Ландіка претензій до нього не має

Дівчина також повідомила, чому уникала спілкування зі ЗМІ.

"Причина проста - компанія в ЗМІ більше всього нагадує цькування і чиєсь замовлення. Я не хотіла бути знаряддям в чиїхось руках. Очевидно, що всіх цікавило не те, що сталося в ресторані, а сім'я Ландіка володимира Івановича і його можливий вплив на політичні процеси, як народного депутата України", - вважає вона.

"Я жалкую, що все так сталося, і що я була втягнута в судовий процес. Я не маю жодних претензій до Ландіка Романа Володимировича, як і він до мене. У нього скоро народиться дитина, і я не хочу позбавляти його батьківської турботи. Він повинен займатися його вихованням, а не сидіти у в'язниці", - йдеться в листі.

Нагадаємо, як раніше повідомлялося, Марія Коршунова підписала мирову угоду з родиною Романа Ландіка практично через 4 місяці після бійки в ресторані "Баккара".

Зараз ви читаєте новину «Коршунова: Я нічого не можу сказати поганого про сім'ю Ландіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

14

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути