четвер, 12 січня 2012 14:38

Спецтема: Роман Ландік - "Гроза блондинок"

Ландік побився об заклад з "фсбшниками" на пляшку коньяку

Ландік побився об заклад з "фсбшниками" на пляшку коньяку

11 січня в Ленінському райсуді Луганська проходить чергове сімнадцятого слухання кримінальної справи щодо сина народного депутата України від Партії регіонів, депутата Луганської міськради Романа Ландіка.

Роман Ландік зачитав свою заяву на ім'я Генерального прокурора України Віктора Пшонки.

За словами підсудного, дану заяву він вирішив представити у вигляді клопотання судді Олени Попової. Сам текст заяви займає 16 аркушів формату А4.

Так, у своїй заяві Ландік в подробицях описав інцидент в "Баккарі", а також всі його наслідки. Крім того, підсудний готовий довести в суді, що саме начальник Відділу зв'язків з громадськістю управління МВС України в Луганській області Тетяна Погукай передала пресі "шматки" відеозапису з камер відеоспостереження ресторану "Баккара". Відзначимо, у своєму зверненні Ландік чомусь називає Тетяну Погукай Мариною.

Зокрема, підсудний вважає, що Марина Погукай вступила в змову з журналістами і "навмисне псувала його репутацію". Більш того, вона найняла молодіжні організації для проведення акцій проти нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сім'я Ландіків дала Коршуновій $5 тисяч

"Вони тримали плакати з написами "Смерть Ландіку". Погукай виконувала наказ зверху", - вважає підсудний.

Також в ході засідання Ландік подав клопотання щодо проведення судмедекспертизи його медичних документів, ще він вимагає вилучити аудіозаписи з чергової частини міліції, куди 4 липня 2011 надійшов дзвінок про подію в ресторані "Баккара". Крім того, Роман Ландік наполягає на відновленні щодо Марії Коршунової кримінальної справи.

Не забув Роман Ландик і про журналістів. Він заявив, що як тільки вийде з-за грат, збирається засудити канал "1 +1". Оскільки, саме цій телекомпанії, а також "СТБ" та іншим телеканалам Марія Коршунова та її адвокат Ігор Зазимкін, нібито, платили за його антипіар.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ландік тягнув дівчину за волосся, щоб "не робити їй боляче"

Відзначимо, що Роман Ландік зачитуючи свою заяву, періодично переривався на ліричні відступи. Зокрема, він розповів, що коли перебував у СІЗО в Росії, то побився об заклад з співробітниками ФСБ на пляшку коньяку про те, посадять його чи ні.

Зараз ви читаєте новину «Ландік побився об заклад з "фсбшниками" на пляшку коньяку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути