субота, 14 липня 2012 13:52

Криваве ДТП у Києві: "Mitsubishi" врізався у вантажівку, 4 людини загинули
10

14 липня на початку 5-ої години ранку на проспекті Ватутіна, 2 навпроти одного із торгових центрів сталася ДТП, у якій загинуло четверо молодих людей. Про це повідомляє прес-служба ДАІ м. Києва.

На місце трагедії ще з вечора приїхав на вантажівці "Рено" 54-річний приватний підприємець з Конотопа, Сумської області. Автомобіль залишив на ніч у крайньому правому ряду. А вранці його розбудив сильний удар.

Попередньо з'ясовано, що автомобіль "Mitsubishi Lancer" рухався від Московського моста у напрямку Керченської площі. За вище вказаною адресою машина чомусь взяла праворуч і врізалась правим боком у причіп. В результаті цього наїзду 19-річний водій та троє пасажирів, які були старші від нього на рік, загинули на місці пригоди.

З'ясовано, що водій легковика отримав посвідчення на право керування трохи більше, ніж рік тому.

Щоб визволити потерпілих із салону, довелось викликати бійців спеціального загону МНС. Найбільш вірогідною причиною цієї пригоди можна вважати перевищення швидкості. Крім того, не виявлено слідів гальмування легковика. Отже, він чомусь не помітив таку габаритну перешкоду. Втім, хто і якою мірою винен у тому, що трапилось буде з'ясовувати слідство.

Зараз ви читаєте новину «Криваве ДТП у Києві: "Mitsubishi" врізався у вантажівку, 4 людини загинули». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

61

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути