Ексклюзиви
середа, 29 листопада 2017 16:11

Кривава ДТП у Харкові: дві родини повернули компенсації Зайцевим
3

Мати Оксани та Діани  Берченко зустрілась з матір'ю Зайцевої
Фото: ТСН
Берченки та Євтєєви повернули кошти матері Зайцевої
Берченки та Євтєєви повернули кошти матері Зайцевої

Родини Берченків та Євтєєвих повернули гроші матері Олени Зайцевої – водійки, яка скоїла ДТП у Харкові, де загинули 6 та постраждали 5 людей.

Ці родини одразу заявляли, що жодних грошей від сторони Олени Зайцевої не візьмуть. І коли отримали їх, звернулись до банку, щоб ці кошти установа надіслала відправнику. Про це повідомила адвокат цих родин - Катерина Калюжна, передає ТСН.

"Родини постраждалих у ДТП вирішили повернути цю таку звану "допомогу", тому що не розуміють, навіщо мати Зайцевої її надала. Захисник підозрюваної Зайцевої попросив орган досудового розслідування долучити чеки на підтвердження надання допомоги до матеріалів кримінального провадження як докази. Водночас, як чеки вказують на те, що вказана допомога є благодійною. Тобто родини побоюються, що ці "гроші" можуть бути використані пізніше у суді, як докази добровільного відшкодування шкоди для помякшення покарання водійки", - повідомила Калюжна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смертельна ДТП у Харкові: потерпіла записала звернення до всіх причетних

У банку повернення коштів здійснити не змогли, тому мати сестер Берченко особисто приходила до матері Зайцевої. При цьому матір водійки знайшли саме в тій квартирі, яка вже цій родині не належить. Згідно з реєстром нерухомості, на 2-й день після аварії власником квартири на 200 м² став Станіслав Тишкевич - аналогічне прізвище має бухгалтер на фірмі Зайцевих.

Сторона Зайцевої нарешті надала реквізити для повернення коштів, що одразу і зробили родини постраждалих. Берченки повернули 100 тис., Євтєєви – 50. На ім'я матері Зайцевої – Іванової Тетяни.

У аварії, яка сталася у Харкові 18 жовтня Берченки втратили молодшу доньку Діану. Старша Оксана отримала важкі травми. Євтєєві втратили сина Олександра. Він був Берченкам зятем. Напередодні харків'яни панахидою вшанували пам'ять усіх 6 загиблих на Сумській.

Зараз ви читаєте новину «Кривава ДТП у Харкові: дві родини повернули компенсації Зайцевим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути