четвер, 25 серпня 2011 10:35

Кримське курортне місто знову залило нечистотами
10

23 серпня в Керчі, сталася НП. Через територію човновового причалу № 249, поруч із пляжем "Черепашка", прямо в море, з труби зливової системи, потоком ринули неочищені каналізаційні стоки.

За словами очевидців це сталося близько 23 години. Як і в минулих випадках, скиди були обумовлені аварією на насосній станції № 7, що знаходиться в 150 метрах від вказаного місця, пише Kerch.FM.

На самій станції коментувати ситуацію відмовилися, заявивши, що поломка є, але вона не пов'язана зі скиданням фекалій в море. Шланг, що йде з аварійного насоса, стоїть порожній. Відкачування через нього не проводиться.

Сам факт наявності врізки в зливову систему працівники водоканалу не визнають. Проте, у присутності прибулого співробітника Азово-Чорноморської екологічної інспекції, працівники водоканалу показали закриту засувку, яка повинна була зупинити витік.

Незважаючи на запевнення працівників водоканалу, скидання каналізаційних вод триває досі. Зупиняти скидання ніхто не має наміру.

Судячи з усього, працівники водоканалу навіть не потрудилися попередити міські служби про забруднення акваторії моря, тому що на пляжі "Черепашка" повно людей і немає попереджувальних знаків про небезпеку купання. Відпочивальники кажуть, що не знають про витік фекалій поруч із пляжем.

Дана ситуація трапляється на цьому місці вже не перший раз. 9 серпня близько 19 години, на території човнового причалу № 249 з зливової каналізації величезним потоком ринули неочищені каналізаційні стоки.


Зараз ви читаєте новину «Кримське курортне місто знову залило нечистотами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути