вівторок, 25 червня 2013 15:55

Кримчанка вбила пенсіонерку і заховала труп у ямі на присадибній ділянці

У Саках міліція затримала місцеву мешканку, яка скоїла вбивство літньої громадянки і сховала труп на території присадибної ділянки.

За даними відділу зі зв'язків з громадськістю Головного управління МВС у Криму, повідомлення про зникнення 73-річної громадянки надійшло до міліції 13 червня. Потім почався розшук зниклої, інформація про неї була розміщена в ЗМІ та на стендах у громадських місцях. У причетності до зникнення жінки міліціонери запідозрили її 57-річну знайому. В ході проведення санкціонованого обшуку в домоволодінні підозрюваної правоохоронці виявили на території присадибної ділянки в ямі біля курника тіло зниклої. На трупі були явні ознаки насильницької смерті, пише e-crimea.info.

У ході опитування було встановлено, що у будинку зловмисниці між жінками виник конфлікт, в ході якого господиня домоволодіння вдарила гостю. Від отриманого удару пенсіонерка впала і втратила свідомість, після чого господиня оселі наділу їй на голову два целофанові пакети, і туго перев'язала їх на шиї жертви мотузкою.

Причину виниклих неприязних відносин між потерпілим і підозрюваною правоохоронцям належить з'ясувати. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження, підозрювана взята під арешт, їй загрожує позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.

Також в ході обшуку будинку правоохоронці вилучили півкілограма марихуани, частини незареєстрованого обріза і 88 патронів різного калібру. У незаконному зберіганні наркотичних засобів і боєприпасів підозрюється 56-річний співмешканець господині домоволодіння. За цими фактами також відкриті кримінальні провадження, зловмисникові загрожує позбавлення волі на строк від трьох до семи років.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанка вбила пенсіонерку і заховала труп у ямі на присадибній ділянці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути