Ексклюзиви
четвер, 05 листопада 2020 02:01

Крали їжу в дітей. Працівники дитсадка впіймалися на "гарячому"

Крали їжу в дітей. Працівники дитсадка впіймалися на "гарячому"

В Одесі працівники дитячого садка крали продукти харчування, які призначалися для приготування їжі дітям.

На гарячому їх впіймали батьки дітей і звернулися до поліції, повідомляє "Траса Е-95".

Інцидент трапився у садочку №10 на вулиці Краснова.

Одна з мам, чия дитина відвідувала цей дитсадок розповіла, що проблеми з їжею в закладі почалися з вересня. Дитина після дитсадка постійно просила їсти, а на питання про те, чим же його годували, малюк відповідав, що тільки кашею. На батьківських зборах дорослі обурювалися таким раціоном, проте керівництво установи повторювало, що немає грошей на більшу різноманітність продуктів.

"У зв'язку з карантином нас в садок не пускали, меню ми не бачили, але вихователька нашої групи відправляла нам фото. На жаль, там не було ніяких фруктів, овочів, були безперервні каші", - розповіла жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помічник вихователя обкрадала дітей у садку

У п'ятницю, 30 жовтня, забираючи своїх дітей, батьки помітили, як два кухарі і охоронець вийшли з кількома щільно набитими пакетами. Поки кухарі перекидали частина пакетів з їжею через паркан, батьки дітей підійшли ближче і зняли те, що відбувається, на камеру. Одна з кухарів втекла, інша на місці почала виправдовуватися, що продукти протерміновані.

У мережі з'явилося відео інциденту.

Працівників дитсадка, яких викрили батьки, звільнили. "Садок продовжить свою роботу, для цього наберуть інших співробітників і посилять контроль за якістю роботи на кухні", - повідомила Глава департаменту освіти Олена Буйневич.

У дитячому садочку Хмельницького вихователем працює 28-річний чоловік на ім'я Борис Борисович. Батьки з малятами стають у чергу, щоб потрапити до нього в групу. А малюки, яких щойно віддали у садок, не плачуть і не просяться додому.

Зараз ви читаєте новину «Крали їжу в дітей. Працівники дитсадка впіймалися на "гарячому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути