вівторок, 27 березня 2012 15:36

Колишній зек вбив на Запоріжжі екстрасенса

Колишній зек вбив на Запоріжжі екстрасенса
Екстрасенсу зловмисник проломив голову.Фото: despravda.com

Днями в Мелітопольському районі (Запорізька область) був убитий відомий тут потомствений травник і екстрасенс Павло Друпп. Про життя цієї незвичайної людини написані десятки статей.

Павло Друпп був відомий тим, що створив фермерське господарство "Екополіс", яке функціонувало тільки за рахунок природних ресурсів. 24 березня труп чоловіка з проломленою головою знайшли в його хатині, розташованої недалеко від лісорозсадника Новенськоої сільської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Криму під час обряду екзорцизму екстрасенсу вирізали очі

За інформацією правоохоронців, вбивцю вдалося затримати по гарячих слідах. Ним виявився мелітополець 85 року народження, раніше судимий. Зі слів самого злочинця, він брав у покійного металеві вироби для подальшої реалізації, проте вирученими грошима не поспішав ділитися. В результаті між двома чоловіками виникла сварка, яка і привела до трагедії. Зараз чоловік затриманий, йому інкримінують статтю 115, частина 1 кримінального кодексу - вбивство.

Нагадаємо, нещодавно у Криму під час обряду екзорцизму екстрасенсу вичавили очі. Сусіди постраждалої розповіли, що жінка працювала на місцевому содовому заводі, а вдома проводила "магічні сеанси".

Зараз ви читаєте новину «Колишній зек вбив на Запоріжжі екстрасенса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути