Ексклюзиви
понеділок, 19 квітня 2021 16:57

Колишній ув'язнений жорстоко побив підлітка

Колишній ув'язнений жорстоко побив підлітка
Хлопець опинився в реанімаці Фото: pixabay.com

У селищі Верховина Івано-Франківської області колишній ув'язнений жорстоко побив 16-річного підлітка.

Хлопець опинився в реанімації, розповіла в Facebook мати хлопця Галина Шпитко.

Жінка повідомила, що хлопець отримав серйозні травми. Як доказ цьому жінка опублікувала фото з лікарні. На світлинах помітно, що в дитини розбите та набрякле обличчя.

"Поліція, знаючи це, ніяк не хоче реагувати", - написала жінка.

Редакторка інформаційної кампанії "По той бік новин" журналістка, медіа-експертка Альона Романюк з посиланням на слова своєї студентки в соціальних мережах, зазначила, що хлопця побив 21-річний чоловік, який нещодавно вийшов із в'язниці. За її словами, правоохоронці не поспішали знімати побої в потерпілого. При тому, що мати хлопчика написала заяву в поліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Лікарі боролися майже місяць: померла побита матір'ю 4-річна дівчинка

"Мати хлопчика - вдова, чоловік помер кілька років тому. Ця жінка практично цілодобово працює, щоб хоч якось заробити на прожиття. Вони не з багатої сім'ї та потребують допомоги, але найбільше, що хоче мати, це - правосуддя", - йдеться у повідомленні.

За даними Альони Романюк, родина потерпілого є багатодітною.

Мати побитого хлопця розповіла, що в реанімації він був два дні. Його перевели у звичайну палату. У поліції Івано-Франківської області повідомили, що напад на неповнолітнього стався 14 квітня. За цим фактом вони відкрили кримінальне провадження. Там також додали, що подія сталась в одному з орендованих приміщень на Верховинщині нібито під час розпиття алкогольних напоїв.

"Між 21-річним чоловіком та 16-річним потерпілим виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час якої старший завдав декількох ударів неповнолітньому, який в обід самостійно звернувся до лікувального закладу. Слідчі встановили учасників та свідків конфлікту та опитують їх. Також правоохоронці встановили й опитують ймовірного зловмисника, який наніс тілесні ушкодження потерпілому", - йдеться у повідомленні.

Також у поліції переконують, що хлопця помістили в Івано-Франківську обласну дитячу лікарню, де проводять судово-медичні експертизи. Однак мати хлопця не погоджується із повідомленням поліції.

"Моя дитина ніяк не могла викликати собі "швидку" бо через побої в нього геть "заплили" очі, і жодної медичної експертизи не було. Ніхто нічого не зробив тільки телефонують із запитанням, як дитина і чи часом не помер. Побої взагалі не знімали, а звинувачуваний ходить вільно", - написала Галина Шпитко в коментарі під дописом поліції.

У поліції їй же відповіли, що наразі не можуть розкривати усі деталі слідства та порекомендували звернутись до слідчого. Галина Шпитко додала, що поліція почала займатись розслідуванням після розголосу, 19 квітня.

"Сьогодні уже нарешті почали все розслідувати. Але, як мені відомо, то нападник уже встиг втекти. Він і справді колишній засуджений. Недавно вийшов із в'язниці", - сказала Галина Шпитко, передає tsn.ua.

Жінка сподівається, що нападника невдовзі знайдуть.

На Прикарпатті чоловік вдарив по голові 13-річного підлітка. Той випадково влучив сніжкою у його доньку. Інцидент стався на шкільному дворі.

Зараз ви читаєте новину «Колишній ув'язнений жорстоко побив підлітка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути