пʼятниця, 12 травня 2017 13:46

Колишній учень до смерті забив учительку

Колишній учень до смерті забив учительку
31-річний чоловік вбив колишню вчительку, бо не витримав вказівок ФОТО: Gazeta.ua

У Києві колишній учень вбив свою 63-річну вчительку. Тіло жінки знайшли у кущах біля будинку в Святошинському районі. Правоохоронцям зателефонували перехожі.

Про це повідомив відділ комунікації столичної поліції.

"Правоохоронці обстежили територію. Поряд із мертвою жінкою лежало знаряддя вбивства - палиця. За кілька годин встановили особу загиблої. Розшукали підозрюваного. Загибла - без постійного місця проживання. Останнім часом заробляла, збираючи пляшки. Затриманий у скоєному зізнався. 31-річний чоловік розповів, що із вчителькою випивали. Згодом посварилися. Колишній учень образився на жінку, бо та почала ним керувати та вказувати. Чоловік не витримав дорікань, вхопив палицю і забив нею потерпілу", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За вбивство вчительки чиновнику дали 13 років тюрми

Слідчий відділ Святошинського управління поліції проводить досудове розслідування. Убивці загрожує до 10 років позбавлення волі.

27 квітня на столичній Оболоні чоловік перерізав жінці горло. Її тіло тягнув сходами. Двірник і сусіди помітили невідомого чоловіка, який тягнув жінку на матраці сходами. Спускав із 5-го поверху. Свідки одразу викликали поліцію та "швидку". Коли прибули правоохоронці, чоловік сидів на лавочці. Він був тверезий. Однак щось говорити відмовився. Пізніше з'ясували, що він глухонімий. А вбита - його тітка. Триває перевірка.

Зараз ви читаєте новину «Колишній учень до смерті забив учительку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути