понеділок, 26 листопада 2012 09:30

Колишній СБУшник погрожував підірвати маршрутку

Колишній СБУшник погрожував підірвати маршрутку
Чоловік вимагав 20 тисяч доларів. Фото: vesti.kz

З телефонного автомату до Криворізького міського управління міліції зателефонував невідомий та повідомив про те, що його дитина хвора на лейкемію, він колишній співробітник СБУ, і якщо працівники міліції невдовзі не принесуть і не покинуть на смітнику біля одного з будинків м.Кривого Рогу гроші в сумі 20 тис. доларів США, то він підірве один із автомобілів маршрутного таксі. Про це повідомили у прес-службі Дніпропетровського УМВС, пише УНН.

Через 15 хвилин зловмисник повторно з мобільного телефону зателефонував на спецлінію "102" та запитав, чому досі ніхто не приніс гроші, після чого перервав розмову.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві розшукують "телефонного терориста", який "замінував" вокзал

Комплексом оперативно-розшукових заходів співробітниками ГУМВС та УСБУ в Дніпропетровській області був встановлений та затриманий непрацюючий місцевий мешканець 1973 року народження, інвалід 3-групи по зору, який зізнався в скоєному та повідомив, що діяв в стані алкогольного сп'яніння з хуліганських спонукань. Речові докази – мобільний телефон – вилучено. За даним фактом внесено відомості до єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато досудове розслідування за ознаками ч.1 ст.259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) КК України.

Санкція даної статті передбачає позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Зараз ви читаєте новину «Колишній СБУшник погрожував підірвати маршрутку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути