понеділок, 03 жовтня 2016 15:24

Колишній клієнт навів дружка на хату адвоката

Колишній клієнт навів дружка на хату адвоката

Будинок адвоката Олександра Синявського з селища Березна Менського району на Чернігівщині пограбували серед білого дня. Злодій пошкодив вікно, заліз до хати. "Працював" у рукавичках. Викрав $ 9 тис, 3 тис грн, золото та цінні речі. Потім розірвав паспорт дружини адвоката, облив штори олією, розбив екран плазмового телевізора та увімкнув конфорки газової плити і духовки. Сподівався, що будинок згорить, а пожежа приховає сліди злочину, пише gorod.cn.ua.

Поліцейські встановили, що в день крадіжки біля двору адвоката бачили мотоцикл з двома молодиками. Оперативники знайшли власника транспортного засобу. Той розповів, що напередодні йому зателефонував товариш, який нині сидить у колонії, і попросив підвезти його знайомого до адвоката для консультації.

Підозрюваного у крадіжці 24-річного Григорія Шинкарьова, жителя Конотопського району Сумської області, затримали. З'ясувалося, він раніше відбував покарання разом з колишнім підзахисним потерпілого адвоката. На зоні і виникла думка обікрасти захисника. Після того як чоловіка умовно-достроково звільнили, задум було реалізовано.

Нині триває досудове розслідування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затримали викрадачку дитячих візочків

Нагадаємо, хутра на мільон гривень викрали із магазину у центрі Кропивницького.

Зараз ви читаєте новину «Колишній клієнт навів дружка на хату адвоката». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути