Ексклюзиви
четвер, 31 січня 2013 17:33

Когось з прокуратури совість заїла — адвокат Павліченків

Когось з прокуратури совість заїла — адвокат Павліченків
Адвокат Тетяна Шевченко. Фото: bulvar.com.ua

У засоби масової інформації почали зливати інформацію, яка викриває недоліки і проколи у резонансній справі Дмитра та Сергія Павліченків, яких звинувачують у вбивстві судді Шевченківського райсуду Сергія Зубкова. За коментарем, хто і з якою метою це робить, Gazeta.ua звернулася до адвоката засуджених Тетяни Шевченко.

"Це може бути працівник прокуратури, який не згодний з висновками цієї справи або якийсь правозахисник, але я не розумію, чому тоді анонімно. А якщо це дійсно хтось з прокуратури, тоді можу припустити, що цю людину заїла совість. Ну а робиться це, напевно щоб захистити Павліченків", - розмірковує адвокат.

Нагадаємо, на адресу багатьох ЗМІ надійшов анонімний лист, начебто від працівника прокуратури, у якому йдеться про грубі помилки, неточності та неспівпадання під час слідства по справі Паліченків.

Анонім наголошує, що справу зшили "настільки тупо та нахально", що стає ясно, що робилося все з вказівки з дуже високого рівня.

"Дивитись на цю ганьбу, яку влаштовують від імені прокуратури у суді, просто не можливо", - наголошує автор листа.

Потім, ця людина написала, в чому саме полягають проколи. Насамперед це стосується речей судді, відбитків пальців Павліченка, наявність третьої особи та багато чого іншого, що не стикується і заперечує елементарним законам логіки.

Зараз ви читаєте новину «Когось з прокуратури совість заїла — адвокат Павліченків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути