пʼятниця, 03 лютого 2023 07:33

Спецтема: Війна Росії проти України

Коли буде критичний період війни в Україні – директор ЦРУ розповів

Коли буде критичний період війни в Україні – директор ЦРУ розповів
Директор американського Центрального розвідувального управління (ЦРУ) Вільям Бернс каже, що наступні пів року будуть критичними у війні в Україні. Фото: wikimedia.org

Наступні шість місяців війни в Україні, очевидно, будуть "критичними".

Російський диктатор Володимир Путін все ще розраховує на те, що Захід "втомиться" від підтримки України. Так вважає директор американського Центрального розвідувального управління (ЦРУ) Вільям Бернс. Його слова цитує у Twitter журналістка каналу CBS Олівія Газіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: США пропонували закінчити війну здачею українських територій – ЗМІ

"Бернс з ЦРУ каже, що в Україні наступні шість місяців будуть "критичними", а Путін все ще робить ставку на те, що на Захід прийде "політична втома". "Ми не розраховуємо" на те, що Москва серйозно налаштована на переговори", – пише журналістка про виступ Бернса.

Директор ЦРУ також розповів про свої враження від перебування у Києві. Із 30 годин він майже шість провів у бомбосховищі. Якраз того дня було два удари росіян по цивільних об'єктах. Їх здійснили з використанням іранських дронів.

Зважаючи на це, Бернс розповів, що поглиблення ірансько-російських військових зв'язків викликає "особливе занепокоєнням".

Російський диктатор Володимир Путін не зважає на втрати серед своєї армії. Про це повідомив глава Служби зовнішньої розвідки РФ Сергій Наришкін на зустрічі з директором Центрального розвідувального управління США Вільямом Бернсом.

Директор ЦРУ США Уільям Бернс у січня зустрівся із президентом України Володимиром Зеленським. Про зустріч публічно не повідомлялося. У розмові Бернс висловив свої припущення щодо військових планів Росії на найближчі тижні та місяці, пише The Washington Post.

Зараз ви читаєте новину «Коли буде критичний період війни в Україні – директор ЦРУ розповів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути