четвер, 11 липня 2013 15:17

Спецтема: Жорстоке зґвалтування на Миколаївщині

Кличко зустрівся з жертвою врадіївських міліціонерів Іриною Крашковою
6

Фото: Прес-служба партії "УДАР"

Сьогодні 11 липня до Миколаєва  прибув нардеп лідер партії "УДАР" Віталій Кличко. Він відвідав у Лікарні швидкої медичної допомоги потерпілу у Врадіївці Ірнину Крашкову.. Кличко поспілкувався з Крашковою, заслухав її історію та висловив співчуття. Запевнив, що триматиме справу на контролі. За свідченням лікарів, у палаті він провів десь з півгодини.

"Іра була задоволена візитом Кличка. Він її кумир. Але зустріч її дуже втомила, зараз вона відпочиває", - сказав брат потерпілої Геннадій Крашков.

Також Віталій Кличко зустрівся з лікарями ЛШМД, запитав, чи потрібна допомога у лікуванні Ірини Крашкової. Його запевнили, що все необхідне є. Лідер партії "УДАР", у Миколаєві хотів зустрітися з прокурором області Андрієм Курисем. Сьогодні у Курися був день прийому громадян, але на місці його не виявилось. Опозиціонер поспілкувався з його заступником Олексієм Денисюком. На порозі облпрокуратури Віталій Кличко поспілкувався з журналістами.

"Ми вимагаємо, відкритого розслідування, громадськість має отримувати всю інформацію і гарантії того, що справа не буде зам'ята. Олексій Денисюк розповів мені, що найперші свідчення Ірина Крашкова могла дати в стані афекту. Я спілкувався з Крашковою, гадаю, що свої свідчення вона не змінить, як не змінила до цього", - зауважив політик.

Зараз ви читаєте новину «Кличко зустрівся з жертвою врадіївських міліціонерів Іриною Крашковою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

48

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути