четвер, 02 серпня 2012 13:10

Київський податківець за свої послуги брав "символічну" плату

Київський податківець за свої послуги брав "символічну" плату
Зловмисника затримали під час передачі хабара. Фото: rtb.rv.ua

Співробітники управління Служби безпеки України у Києві спільно зі столичною прокуратурою і співробітниками внутрішньої безпеки Державної податкової служби затримали під час отримання хабара співробітника управління податкового контролю Державної податкової інспекції одного з районів столиці.

Як повідомляє прес-сектор Управління СБУ в Києві, головний державний ревізор-інспектор вимагав хабар від керівництва столичного комерційного підприємства, яке спеціалізується на ремонті автомобілів. За грошову винагороду він обіцяв не проводити перевірки і не застосовувати до підприємства фінансові санкції на суму понад 120 тис грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківський міліціонер за винагороду не порушував кримінальну справу

27 липня правоохоронці затримали 44-річного зловмисника у Голосіївському районі столиці під час отримання хабара в розмірі $ 2,5 тис.

За матеріалами СБУ прокуратура Києва порушила стосовно зловмисника кримінальну справу за ч.3 ст.368 (одержання хабара в особливо великому розмірі або службовою особою, яка займає особливо відповідальне становище) Кримінального кодексу Україні. Затриманому обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою. Слідство триває.

Зараз ви читаєте новину «Київський податківець за свої послуги брав "символічну" плату». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути