Ексклюзиви
вівторок, 25 червня 2013 10:51

Китаянку у супермаркеті вбив візок з продуктами

Китаянку у супермаркеті вбив візок з продуктами
Фото: vizki.com.ua

Китайська поліція веде розслідування трагічного інциденту у супермаркеті Шанхаю, в результаті якого від удару навантаженого товарами візка загинула 66-річна жінка.

Колеги по роботі - двоє чоловіків у віці за 60 і жінка - робили покупки у супермаркеті вранці в минулу п'ятницю, повідомляє Сhina Daily Asia.com. Незважаючи на попередження співробітників магазину про небезпеку, вони наполягли на використанні для перевезення товарів свого власного візка. На відміну від спеціальних візків, забезпечених обмежувачем, який спрацьовує на спуску з ескалатора, у нього не було такого стопора.

Вперті китайці завантажили в свій візок 15 ящиків з напоями і стали спускатися по ескалатору. За відомостями The New York Daily News, візок з товарами важив майже 150 кілограмів.

Попереду, також з візком, йшла жінка, позаду їхали двоє чоловіків. Коли вона вже спустилася і, зійшовши з ескалатора, пройшла два кроки вперед, чоловіки не втримали навантажений візок, і він з величезною швидкістю понісся вниз.

На ролику видно, як, очевидно, гучний шум привернув увагу жінки. Обернувшись, вона побачила небезпеку, але нічого не встигла зробити. Візок врізалася в неї, відкинувши вперед на п'ять-шість метрів. Від важких травм постраждала в той же день померла в лікарні.

За даними The Daily Mail, учасники цієї драми не були ні колегами, ні знайомими. Літня пані ходила по супермаркету одна.

Зараз ви читаєте новину «Китаянку у супермаркеті вбив візок з продуктами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути