середа, 22 серпня 2012 07:43

Китаянку, врятовану від самогубства, засудять до розстрілу

Китаянку, врятовану від самогубства, засудять до розстрілу
Китаянка задушила 4-річного племінника та вирішила й собі піти з життя. Проте запланований стрибок із даху багатоповерхівки не дали здійснити родичі жінки та місцева поліція.
Шокуючі події розгорталися у місті Чжаньцзян. Шен Фі залізла на дах будинку і хотіла кинутися вниз. Однак її вчасно помітили і викликали рятувальників, які у свою чергу привели на дах її дочку. Поквапилися на порятунок жінки й інші родичі.

Протягом декількох годин вони намагалися умовити Шен Фі не здійснювати самогубство, проте та все ж вирішила стрибнути. На щастя, рятувальники і рідні жінки встигли схопити її за ноги та втягнути назад на дах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Китай на дев'ятому місці у світі за кількістю самогубств

Тільки коли жінка була в безпеці, родичам стало відомо, що саме штовхнуло Шен Фі на такий відчайдушний крок. Як виявилося, всього за кілька годин до свого запланованого самогубства, в черговий раз посварившись з рідними, вона задушила племінника, після чого скинула його тіло з того даху, звідки збиралася стрибнути сама.

"Вона зізналася, що скинула тіло хлопчика з того ж самого даху, — підтвердили в прес-службі місцевої поліції. - Тепер на неї чекає розстріл за скоєне вбивство".

 

Зараз ви читаєте новину «Китаянку, врятовану від самогубства, засудять до розстрілу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути