Ексклюзиви
середа, 20 квітня 2016 15:47

Кіровоградець, який розчленував хрещеницю, помер у камері ізолятора

39-річного Сергія Шипуліна із Кіровограда, який убив та розчленував 7-річну хрещеницю, знайшли мертвим у камері слідчого ізолятора. Факт смерті підтвердили у кіровоградській прокуратурі та обласному управлінні державної пенетенціарної служби. Причину з'ясовують експерти.

"Його виявили 19 квітня під час вечірнього огляду. Засуджений перебував у одиночній камері, на зауваження інспектора не реагував. На виклик приїхали лікарі швидкої допомоги. Вони провели комплекс реанімаційних заходів, та це не допомогло. Лікарі констатували смерть о 20.10. Про суїцид мова не йде. Тіло забрали в бюро судово-медичної експертизи для проведення розтину і встановлення причини смерті", - розповіла Анна Бережнева, старший інспектор по зв'язках зі ЗМІ обласного управління державної пенетенціарної служби.

 

Нагадаємо, Сергій Шипулін 8 квітня убив і розчленував свою хрещеницю 7-річну Софію Амандій, коли дівчинка із батьками прийшла погостювати. Тіло дитини склав у пакети та сховав у гаражі, сам утік. Дівчинку знайшла її мама - Яна. Шипуліна схопили вночі, коли той повернувся додому. При обшуку у нього знайшли договір із сатаною до 2066 року, та плани на убивство ще трьох дітей, в тому числі й рідного сина.

11 квітня суд відправив Шипуліна до СІЗО на 60 діб без права внесення застави. Підтримати його у суді ніхто із рідних не прийшов. Сам він наполягав на тому, що потребує медичного обстеження. Йому призначили судово-медичну експертизу.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Поліція знайшла другого підозрюваного в убивстві адвоката Віктора Лойка

Зараз ви читаєте новину «Кіровоградець, який розчленував хрещеницю, помер у камері ізолятора». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути