понеділок, 11 квітня 2016 15:11

Кіровоградцю, який розчленував 7-річну дівчинку, обирають запобіжний захід
3

Фото: Олена Шворак

Ленінський районний суд Кіровограда сьогодні, 11 квітня, обирає запобіжний захід 39-річному Сергію Шипуліну, який вбив та розчленував свою похресницю, 7-річну Софію.

Підозрюваного у кайданках привезли на засідання, яке розпочалося об 11-й годині. Адвокат наполягала на проведенні засідання у закритому режимі. Суддя Іннеса Черненко таке клопотання захисту не задовольнила. Тоді захист оголосив відвід судді.

"Підозрюваний не визнає свою провину. Тому захист наполягає, що засідання мають бути в закритому режимі. Інакше у суспільства формуватиметься негативна думка про нього та його родину. Прокуратура переконана, що судові засідання мають бути відкриті і громадськість має знати, що відбувається. Поліція розшукувала підозрюваного, тому його дані вже були розголошені. Просимо у суду утримання під вартою протягом 60 діб без права внесення застави. Чоловік небезпечний для суспільства", - прокоментувала Оксана Звенигородська із Кіровоградської обласної прокуратури.

Наразі засідання триває. Суддя Бутельська розглядає клопотання щодо відводу судді Черненко. Після того продовжиться розгляд справи про обрання Сергію Шипуліну запобіжного заходу.

Нагадаємо, 39-річний кіровоградець Сергій Шипулін 8 квітня жорстоко вбив свою семирічну похресницю, а потім її розчленував. Убивцю затримали вночі в неділю біля власного будинку, попередньо влаштувавши засідку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харків'янин убив свого друга 18 ударами ножа

Зараз ви читаєте новину «Кіровоградцю, який розчленував 7-річну дівчинку, обирають запобіжний захід». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути