понеділок, 26 квітня 2021 13:05

Ким виявився кілер, який розстріляв чоловіка на очах у дитини
3

Кілером, який розстріляв  водія Toyota Land Cruiser у Дніпрі,    виявився 28-річний іноземець
Фото: t.me/hyevuy_dnepr
Кілером, який розстріляв  водія Toyota Land Cruiser у Дніпрі,    виявився 28-річний іноземець
Кілером, який розстріляв  водія Toyota Land Cruiser у Дніпрі,    виявився 28-річний іноземець

Поліцейські Дніпра встановили особу кілера, який розстріляв водія Toyota Land Cruiser.

Ним виявився 28-річний іноземець. Його розшукують, повідомили у відділі комунікації обласної поліції.

"Зловмиснику заочно оголосили про підозру. Вживаються заходи для встановлення його місця перебування", - розповіли в поліції.

В теперішній час огляд місця події триває, обставини події встановлюються. Розгорнуто поліцейську спецоперацію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що відомо про чоловіка, якого кілер розстріляв на очах у дитини

Підозрюваний - Юсиф Джаббар Асіф Огли, за даними джерел Gazeta.ua. Він - громадянин Азербайджану. Постійного місця проживання в Україні не має.

У спортивних колах своєї Батьківщини більш відомий, як на 5 років молодший Джаббар Наджафов. Згідно з відомостям російських ЗМІ, він виховувався в Адигейській школі рукопашного бою та змішаних єдиноборств. Неодноразово був призером різноманітних змагань, але згодом, через сімейні обставини переїхав до Азербайджану. Там він почав займатися греко-римською боротьбою. З цього виду спорту він брав участь у першостях світу та Європи, а в 2014 році - у Других Юнацьких літніх Олімпійських іграх, де здобув "срібло". У липні 2015 року на його Facebook-сторінці з'являється останній допис.

У 2016 він створив нову сторінку під іншим ім'ям - Юсиф. Згідно з публікаціями, у 2016 та 2018 роках Джаббар від Росії брав участь у турнірах з міксфайту в Криму та бійцівському турнірі в Краснодарі.

В Україні ж спортсмен "засвітився" в ніч на 28 лютого 2021 року. Його затримали правоохоронці на парковці біля станції метро "Палац Україна" через те, що чоловік "занервував" і під час появи поліції намагався позбутися пістолета "Макарова", кинувши його під сусіднє авто. Азербайджанця затримали, а вилучений пістолет ідентифікували, як викрадений з військової частини у Криму.

Джаббару Наджафову/Юсіфі оголосили про підозру в незаконному обігу зброї. 2 березня його взяли під варту з правом внести 181,6 тис. грн застави, за рішенням Печерського райсуду Києва.

Убивство сталося вдень 24 квітня на Соборній площі. Чоловік сів у свій автомобіль, і в цей момент до позашляховика підбіг кілер і почав стріляти. Водій вибіг з машини й побіг до трамвайних рейок. Вбивця зробив ще кілька пострілів, і чоловік упав на рейки. Кілер підбіг до нього і застрелив його, після чого втік у напрямку парку Шевченка. Від отриманих поранень потерпілий помер на місці. Автомобіль проїхав без водія 20 м, врізався в іншу машину та зупинився. Стрілка розшукують. Розпочато поліцейську спецоперацію.

Зараз ви читаєте новину «Ким виявився кілер, який розстріляв чоловіка на очах у дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути