вівторок, 07 червня 2011 12:33

Кількох українок заарештували під час поліцейських рейдів у Туреччині

Кількох українок заарештували під час поліцейських рейдів у Туреччині

В Анталії, Кемері, Бельдібі та на інших курортах півдня Туреччини проводяться поліцейські операції, розпочаті після масового отруєння росіян під час яхт-туру в Бодрумі, повідомили місцеві ЗМІ.

За їхніми даними, одночасно з випадками поставки неякісного алкоголю були виявлені інші правопорушення. Зокрема, заарештовано 38 людей, звинувачених у торгівлі людьми та організації проституції.

У ході рейду заарештовані більше 30 громадянок Росії, України, Молдови, Туркменістану та Туреччини, які надавали послуги інтимного характеру.

У ході операцій минулого тижня в Аланії турецька поліція виявила і вилучила частину нереалізованого підробленого алкоголю, який у великій кількості потрапив в різні райони Туреччини з території невизнаної Турецької республіки Північного Кіпру (ТРПК). За даними Мінсільгоспу Туреччини, росіяни отруїлися спиртним саме з цієї партії поставок.

З моменту перших звернень за медичною допомогою і госпіталізацією в клініки Анталії і Денізлі 22 постраждалих в результаті отруєння неякісним алкоголем росіян в Бодрумі померли 4 людини, двоє як і раніше знаходяться в лікарнях. 

Зараз ви читаєте новину «Кількох українок заарештували під час поліцейських рейдів у Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути