неділя, 11 серпня 2013 17:08

Кількість жертв вибуху в Луганську зросла: 2 загиблих, 18 постраждалих
11

Фото: Фото: shad0ff.com

Кількість жертв вибуху газу в житловому багатоповерховому будинку в Луганську зросла. За попередніми даними, загинули дві людини і 18 постраждали.

У важкому стані перебуває дитина - 12-річна дівчинка. Про це повідомила прес-секретар міської прокуратури Ольга Дяченко.

Вибух газу стався на 6 поверсі 14-поверхового будинку в 3-кімнатній квартирі № 318.

По прибуттю на місце події рятувальники встановили, що в результаті вибуху виникло обвалення перекриття між 6 і 7 поверхом, 6 і 5 поверхом. Також сталося часткове руйнування фасадної стіни будинку на площі цих квартир.

У міськпрокуратурі у свою чергу зазначили, що з будинку евакуйовано 60 осіб. Факт вибуху внесений до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.2 ст.270 ("Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки").

За інформацією видання "Восточный вариант", співробітники комунальних служб почали розчищення дорожнього полотна і двору будинку від наслідків вибуху. Рятувальники за допомогою важкої техніки розбирають завали.

Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв вибуху в Луганську зросла: 2 загиблих, 18 постраждалих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути