субота, 23 липня 2011 22:53

Спецтема: Бійня у Норвегії

Кількість жертв подвійного теракту в Норвегії може збільшитися до 98 людей

Кількість жертв подвійного теракту в Норвегії може збільшитися до 98 людей

Кількість загиблих у подвійному теракті в Норвегії може збільшитися до 98 людей, повідомило агентство Reuters з посиланням на поліцію. Спецслужби з'ясовують, чи діяв затриманий ними 32-річний праворадикальний екстреміст Андерс Берінг Брейвік поодинці або у нього були спільники.

"Ми поки не знаємо", - повідомив на прес-конференції шеф поліції Свейнанг Спонхейм.

Він також зазначив, що під час вибуху біля комплексу урядових будівель загинули сім чоловік, при обстрілі в молодіжному таборі на острові Утой - 85 чоловік, але якщо враховувати зниклих, то загальна кількість загиблих може скласти 98 осіб.

Ті, що вижили після теракту в таборі розповіли, що терорист діяв не один, у нього був спільник. За їхніми розповідями, багато людей розбіглися, коли почули постріли. Але до деяких підходила людина у формі поліцейського і представлявся співробітником спецслужб. Коли ті, хто повірили в це, виходили до нього назустріч, він починав стріляти в дітей. Багато хто, щоб врятуватися, робили вигляд, що мертві.

Нагадаємо, подвійний теракт стався в Норвегії в п'ятницю. Близько 30 потерпілих перебувають у лікарнях, близько 20 з них - у вкрай важкому стані.

Зараз ви читаєте новину «Кількість жертв подвійного теракту в Норвегії може збільшитися до 98 людей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути