вівторок, 26 липня 2011 13:35

Київський мажор побився з таксистами

Київський мажор побився з таксистами

У Києві розгорівся скандал між таксистами та міліцією. Про це розповіла директор однієї зі служб таксі Світлана Кузіна.

За її словами, в ніч з п'ятниці на суботу таксиста Олександра Нестеренка побив клієнт, більш того, шофера зараз намагаються посадити за грати, пише Сегодня.

"Клієнта везли на вулицю Полупанова. У нашого водія була скляна пляшка з лимонадом. Коли клієнта привезли, той мовчки забрав пляшку і, не заплативши, вийшов. Наш водій також вийшов і попросив розрахуватися. Але клієнт його вдарив тарою по голові і почав бити. Олександр подав сигнал про допомогу до місця з'їхалися інші таксисти. Але клієнт все одно не віддавав гроші, а потім вийшла його п'яна дружина з якимось чоловіком і почала кричати, що її тато прокурор і родич депутата", - розповіла Кузіна.

За її словами, пізніше гроші таки повернули, але в суботу Олександра викликали в міліцію і повідомили, що підозрюють його в розбої та крадіжці. Заяву написав той самий клієнт таксі Олександр Третяк.

"Більше того, забрали в міліцію і свідків - інших таксистів. Їм інкримінують груповий розбій. Слідчий сказав нам, що по-людськи нас розуміє, що і сам би морду набив в такій ситуації, але на нього тиснуть. У цього клієнта, мовляв, батько - дуже висока шишка в прокуратурі ", - розповідає Кузіна.

У прокуратурі сказали, що людей з таким прізвищем у них не числиться. А в Оболонському райуправлінні по-іншому описують подію.

"До нас прийшов побитий, у саднах і порізах чоловік. Розповів, що водій таксі привіз його на подвір'я. Там почався конфлікт. Через що, поки невідомо. Під'їхали ще п'ять машин. Потерпілого почали бити. Під час бійки в останнього пропав мобільний і золотий ланцюжок", - розповів прес-секретар Оболонського райуправління МВС в Києві Вікторія Білозерцева.

За її словами, таксистів не затримували, а лише допитують. Після чого вирішиться питання про порушення кримінальної справи.

Зараз ви читаєте новину «Київський мажор побився з таксистами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути