четвер, 26 квітня 2018 15:12

"Кидали об підлогу, ламали руки" - хлопець звинуватив поліцейських у побитті

"Кидали об підлогу, ламали руки" - хлопець звинуватив поліцейських у  побитті
У Миколаєві 17-річний Андрій Климков звинувачує поліцію в жорстокому побитті Фото: скріншот

У Миколаєві 17-річний Андрій Климков звинувачує поліцію в жорстокому побитті. Він перебуває у лікарні з численними гематомами та переломом кісток таза.

Хлопець запевняє, що копи його забрали у райвідділок, де побили. Потім вивезли за місто і кинули. У поліції інцидент заперечують. Як доказ показали відео, йдеться в сюжеті ТСН.

"У мене була розбита спина, обличчя, перелом таза. Це мене побили поліцейські. Кидали об підлогу, ламали руки. Один з них одягнув на кулак наручники і бив мене по спині", - каже Андрій Климков.

Розповідає, що відпочивав разом з друзями у барі. Коли виходив, до його сестри причепилися хулігани. Але патрульні, які приїхали на виклик, затримали не нападників, а Андрія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10-річна дитина померла після падіння з мосту

Правоохоронці показують відео його затримання з нагрудних камер та запис камер із райвідділу.

"Видно, що його не лише не били. Він наносив сам собі тілесні ушкодження. Бився головою об скло, поводився неадекватно. Він перебував у сильному стані алкогольного сп'яніння", - каже речник ГУ НП у Миколаївській області Олена Бережна.

У поліції припускають, історію про побиття хлопець придумав, аби помститися. Відповідно до камер спостереження, у райвідділі він пробув лише 13 хв. Його відпустили, бо не було складу злочину. Відвезли туди, де хлопець, за його словами мешкав. Але його знайшли на виїзді з Миколаєва. Це об'їздна дорога на Херсон. Лежав на узбіччі. Його помітив водій одного з автомобілів, який проїжджав повз. Викликав "швидку".

"Медики схиляються до того, що тілесні ушкодження у хлопця могли бути отримані лише в результаті ДТП – це перелом кісток таза", - додає речник ГУ НП у Миколаївській області Олена Бережна.

Зараз слідчі шукають машину, яка, ймовірно, збила Андрія за містом. А також з'ясовують, як він там опинився.

У Києві викрили злочинну групу, яка під прикриттям працівника поліції виготовляла та збувала наркотики, психотропи та сильнодіючі лікарські засоби.

Зараз ви читаєте новину «"Кидали об підлогу, ламали руки" - хлопець звинуватив поліцейських у побитті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути