вівторок, 09 квітня 2013 15:04

Керченський "мінер" отримав два з половиною роки тюрми

Керченський "мінер" отримав два з половиною роки тюрми
Фото: tengrinews.kz

До двох з половиною років позбавлення волі засуджений керчанин, який в жовтні минулого року зробив неправдиве повідомленням про замінування міського готелю "Керч". Про це Gazeta.ua повідомили у прес-групі ГУ СБУ в АР Крим.

Як вказують правоохоронці, телефонний дзвінок поступив в чергову частину міліції в пів на шосту ранки. Невідомий повідомив, що у готелі закладений вибуховий пристрій, який повинен спрацювати через 20 хвилин. На місце виїхали екіпажі спеціальних служб і представники силових відомств. Постояльці і персонал готелю був терміново евакуйований. Рух навколо будівлі і на прилеглих вулицях поновився тільки через п'ять годин. Перевірка показала, що повідомлення про заминировании виявилося неправдивим.

"Мінера" знайшли швидко. Ним виявився місцевий житель, який в стані алкогольного сп'яніння подзвонив у міліцію. Свої дії він пояснив тим, що хотів "розважитись". Дії керчанина були кваліфіковані по ч.1 ст. статті 259 УК України – "завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху". Керченський міський суд засудив його до двох років шести місяцям позбавлення волі, повідомляють у СБУ.

"Жартівникові" належить також відшкодувати збиток, нанесений його діями готелю, підприємству громадського транспорту, яке не могло працювати через перекриття доріг, і пожежно-рятувальному загону МНС. Приблизна сума загальних відшкодувань ––6 тисяч гривен. Вирок набрав чинності.

Зараз ви читаєте новину «Керченський "мінер" отримав два з половиною роки тюрми». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути