четвер, 17 травня 2012 10:14

Кавказці-спортсмени побили у Білій Церкві 4-х міліціонерів

Кавказці-спортсмени побили у Білій Церкві 4-х міліціонерів
Міліціонерів лупцювали руками і ногами. Фото: gutblog.ru

За інформацією Українського державного руху проти нелегальної міграції в Білій Церкві, напередодні святкування Дня Перемоги у Білій Церкві біля парку Петровського 8 осіб кавказької національності побили 4 працівників патрульно-постової служби. Керівництво міліції намагалося приховати цей факт. Про це стало відомо від активістів руху.

"Після роботи четверо працівників ППС зайшли у місцевий супермаркет за покупками, один з них залишився на вулиці біля автівки. – розповів координатор руху Ярослав Дунаєв. - В цей час під'їхало три автомобілі. З них вийшли 8 кавказців. Один з них упізнав міліціонера. І за словами: "А пам'ятаєш, як ти мене приймав?" кинувся бити чоловіка. Нападники – кандидати в майстри спорту. Почали лупцювати ногами міліціонера. На допомогу з магазину вибігли співробітники. Але нападники побили усіх чотирьох".

За інформацією Ярослава Дунаєва, співробітники викликали інший відділ ППС, котрий чергував та спецпідрозділ "Беркут".

Бійка зі стріляниною розтягнулася від місцевого ЦУМу до парку Петровського та магазину "Ольвія". Травми легкої та середньої тяжкості отримали усі 4 міліціонерів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Житомирщині сталася масштабна бійка міліціонерів з місцевими

"Керівництво білоцерківської міліції намагається приховати цей факт, аби не викликати міжнаціональної ворожнечі, – стверджує Дунаєв. – Потерпілих виписали з лікарні майже в наказному порядку, не дочекавшись строку в 21 день, під час якого оформлюються побої середнього та тяжкого ступеню важкості. Коли ми звернулися за інформацією – у міліції взагалі зробили вигляд, що вони не чули про цю справу".

Один з нападників уже знаходиться в СІЗО. Ще двоє – перебувають у розшуку.

Прокуратура порушила кримінальну справу за частиною 4, ст. 296 "Дії, передбачені частинами першою, другою, та третьою з застосуванням вогнепальної зброї".

За допомогою руху справа знаходиться на контролі в обласному головному управлінні.

Як повідомив Ярослав Дунаєв, зараз у Білій Церкві проходить "зачистка". Перевіряються люди інших національностей. Кількох уже затримали. Імена потерпілих міліціонерів не розголошують.

Зараз ви читаєте новину «Кавказці-спортсмени побили у Білій Церкві 4-х міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

39

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути