середа, 17 червня 2020 10:51

Катерині Гандзюк мало б виповнитися 35

Сьогодні, 17 червня, радниці міського голови Херсону та активістці Катерині Гандзюк мало б виповнитися 35 років.

2 роки тому, через 1,5 місяця після 33-го дня народження, її облили сірчаною кислотою біля під'їзду власного будинку. Опіки стали смертельними.

Автор: facebook.com/Віктор Гандзюк
   17 червня Катерині Гандзюк мало б виповнитися 35 років
17 червня Катерині Гандзюк мало б виповнитися 35 років

"Із Днем народження, донечко! Тепер Ти десь там, мандруєш у Світах. А я все згадую і згадую Тебе. Твою посмішку, очі, голос. Твоє золоте волосся. Наші розмови, подорожі, пригоди. Живу спогадами про наше минуле. В думках постійно розмовляю з Тобою. Дуже скучаю за Тобою. Люблю Тебе", - написав у Facebook її батько Віктор Гандзюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мангера, який впирався, силоміць затримали після суду

Тим часом, сьогодні о 10:00 в Печерському райсуді столиці продовжують переглядати зміну запобіжного заходу голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру. Його підозрюють у замовленні нападу на Катерину Гандзюк. Слідчі подали клопотання про арешт Мангера замість перебування під заставою.

Автор: скріншот із відео
  Підозрюваного у замовленні нападі на  Катерину Гандзюк, голову  Херсонської облради Владислава Мангера після закінчення судового засідання   забрали працівники конвою. Адвокати заявили, що його викрали
Підозрюваного у замовленні нападі на Катерину Гандзюк, голову Херсонської облради Владислава Мангера після закінчення судового засідання забрали працівники конвою. Адвокати заявили, що його викрали

Мангер намагався заховатися у кардіоцентрі, посилаючись на проблеми з серцем. Але незалежна експертиза показала, що підозрюваний здоровий і може брати участь в судовому засіданні, куди його напередодні доставили під конвоєм.

Ніч Мангер провів в ізоляторі СБУ.

Громадська активістка Катерина Гандзюк померла в київській лікарні 4 листопада 2018 року. За 3 місяці до цього в Херсоні невідомий хлюпнув їй в обличчя сірчаною кислотою, жінка отримала хімічні опіки понад 30% тіла. 6 червня 2019 року виконавців злочину було засуджено. Також у справі про вбивство Гандзюк фігурують раніше судимий Олексій Левін (Москаленко), голова Херсонської облради Мангер та Ігор Павловський - колишній помічник народного депутата Миколи Паламарчука.

Зараз ви читаєте новину «Катерині Гандзюк мало б виповнитися 35». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути