вівторок, 09 жовтня 2012 15:24

Спецтема: Розстріл у "Каравані"

"Караванський стрілок" тривалий час працював охоронцем у різних фірмах

"Караванський стрілок" тривалий час працював охоронцем у різних фірмах

Вчора, 8 жовтня, міліціонери оприлюднили біографію підозрюваного у вбивстві охоронців "Каравану" Ярослава Мазурка. У оприлюдненій інформації зазначено, що він тривалий час був охоронцем на різних підприємствах столиці. Крім того, працював у ТОВ "Сокіл", у 2002 оператором у ВС "Тест", у 2005 році у ТОВ "Техноком", у 2007 у ТОВ "Волк". Чи працевлаштований чоловік на даний час - не встановлено.

Підприємство "Техноком" наразі знаходиться у Києві на вулиці Виборзька, 87. Спеціалізується на поставках інструменту, виробленого на заводах СНД і далекого зарубіжжя. За словами директора компанії, Ярослав Мазурок схожий на чоловіка з відеоспостереження у "Каравані" та оприлюднених фотографіях.

"Він працював у нас водієм у 2005 році. Працював менше року, після чого звільнився. Звільнився сам по собі - за власним бажанням. Розвозив по клієнтах інструменти. Працював на службовій машині — "Таврія пікап". Він був м'яко кажучи не комунікабельний, сам по собі. Схожість є, але через сім років людина забувається. Я з ним не дружив", - розповів Юрій Остапченко, директор фірми "Техноком".

Нагадаємо, що 26 вересня чоловік у зеленій куртці розстріляв у столичному торговельному центрі "Караван" чотирьох охоронців. Станом на сьогодні вбивцю не знайшли. Правоохоронці напружено працюють над цим. А сьогодні ЗМІ стало відомо, що "серйозні люди з криміналітету" подзвонили оперативникам з карного розшуку й заявили, що Мазурок вже за кордоном.

Зараз ви читаєте новину «"Караванський стрілок" тривалий час працював охоронцем у різних фірмах». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

46

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути