вівторок, 30 жовтня 2012 08:56

Канадці декілька днів страждають від потужних підземних поштовхів

Канадці декілька днів страждають від потужних підземних поштовхів

Землетрус магнітудою 6,3 стався в ніч на вівторок, 30 жовтня, біля західного узбережжя Канади, повідомляє Reuters з посиланням на Геологічну службу США.

За даними американських сейсмологів, епіцентр землетрусу знаходився в 260 кілометрах на північний захід від міста Принс-Руперт в провінції Британська Колумбія. Влада Канади поки не повідомляла жодної інформації про потерпілих і руйнування, викликаних землетрусом.

Східне узбережжя Канади, як очікується, в найближчі кілька годин може опинитися в зоні дії тропічного шторму "Сенді", що проходить в даний момент через США. У Сполучених Штатах "Сенді" вже став причиною загибелі 11 людей і привів до відключення електрики у 2,8 мільйона жителів. У Канаді вже зафіксована перша жертва "Сенді" - 29 жовтня мешканку Торонто вбила рекламна конструкція, зірвана сильним вітром.

Нагадаємо, за даними геологічної служби США, потужний землетрус стався в суботу, 27 жовтня, в 23:14 за місцевим часом (5:14 28 жовтня за київським часом) на Островах Королеви Шарлотти. За першим поштовхом магнітудою 7,7 послідував другий, магнітудою 5,8.

Зараз ви читаєте новину «Канадці декілька днів страждають від потужних підземних поштовхів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути