пʼятниця, 13 липня 2007 08:47

Калашников назвав журналістів мерзотниками

Депутат від Партії регіонів Олег Калашников заявляє, що журналісти від СТБ не звинувачували його в побитті.

Про це він сказав в ефірі "5 каналу" у четвер ввечері.

"Переді мною лежать офіційні документи (позови журналістів до Генпрокуратури), в яких ні ця пані Ситник (журналістка СТБ), ні її колега не звинувачували Олега Калашникова в злочинах, у яких звинувачують мене зараз. Вони звинуватили мене в тому, що я дійсно зробив їм зауваження. Я це визнав і в письмовій формі вибачився перед журналістами всієї України", - сказав Калашников.

Він також вкотре відкинув звинувачування у побитті журналістів.

"Олег Калашников нікого не бив і його не били. Він взагалі нікого не торкався. Я робив зауваження", - сказав "регіонал".

Він також назвав інцидент з журналістами "потужною політичною провокацією, спрямованою проти стабільності в країні і проти Партії регіонів".

Крім того, Калашников не виключив притягнення журналістів до відповідальності за наклеп.

"На підставі цього рішення (прокуратури Києва про закриття справи), я залишаю за собою право кожному з тих мерзотників, які знущалися цілий рік над людиною... Будете нести відповідальність, але виключно на підставі закону!", - сказав він.

На адресу журналістки Ситник Калашников сказав: "На мою думку, вона не є журналісткою. Вона до інших, може, фахових професій належить, але не до цієї професії".

У свою чергу журналістка СТБ Маргарита Ситник назвала Калашникова безпосереднім організатором нападу на знімальну групу і "гарним фантазером", який весь час вигадує нові версії інциденту, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Калашников назвав журналістів мерзотниками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути