неділя, 19 червня 2022 18:02

Спецтема: Війна Росії проти України

Як за тиждень змінилася ситуація на фронті: показали карту

Росіяни не покидають своїх планів щодо захоплення Донбасу та півдня України, але українським військовим вдається стримувати наступ і просуватися на деяких напрямках.

Головне протистояння наразі проходить на сході країни. Російська війська намагаються вийти на адміністративні кордони Луганській області. Активні бої йдуть також на Слов'янському напрямку. Про це йдеться в карті бойових дій від Міністерства оборони Великої Британії, опублікованій в Twitter.

 

За даними карти, головне протистояння наразі проходить на сході країни. Російська війська намагаються вийти на адміністративні кордони Луганській області. Активні бої йдуть також на Слов'янському напрямку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Битва за Донбас розгортається не за сценарієм ворога - Гайдай

За останній тиждень українські військові значно просунулися в районі Ізюма у Харківській області. Також ЗСУ продовжують вести контрнаступ поблизу Херсона. Для стримування українських військ окупанти обстрілюють населені пункти Херсонської та Миколаївської області.

 

При цьому загроза ракетних ударів існує на всій території України.

На Ізюмщині ворог готує нові спроби наступу в напрямку Слов'янська. Наші захисники героїчно тримають оборону й завдають окупантам відчутних втрат.

Зараз ви читаєте новину «Як за тиждень змінилася ситуація на фронті: показали карту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути