вівторок, 02 червня 2020 08:33

Зґвалтування в Кагарлику: чергові не вписали відвідувачів до журналу

Зґвалтування в Кагарлику: чергові не вписали відвідувачів до журналу
Весь особовий склад Кагарлицького відділу поліції виведено поза штат для подальшої атестації кожного працівника. Фото: kv.npu.gov.ua

У журналі відвідування Кагарлицького відділку поліції відсутня інформація про тих, хто приходив у день зґвалтування там жінки та катування чоловіка.

Чергові не записали нібито в журналі людей, які були зафіксовані на камерах спостереження. Про це заявив адвокат потерпілої Євген Мельниченко, передає ТСН.

"Я у Кагарлицькому відділенні поліції перевіряв журнал тих, хто заходить. І я бачу, що там відсутні записи. У той день, окрім двох поліцейських, яких підозрюють у зґвалтуванні, у відділенні були чергові, які не записали у журнал особу, яка заходила, і це видно на камерах", - повідомив Мельниченко, зазначивши, що чергові могли і не чути, що відбувається, оскільки чергова частина відділена від сходинок до кабінетів відділення трьома дверима.

Він також розповів, що підозрювані сподівалися, що жінка не піде до поліції скаржитися на них, оскільки ті її залякали.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адвокат жертви "поліцейського зґвалтування" повідомив важливі подробиці

"Вони її залякали. Сказали, що вони її вб'ють, якщо вона кудись піде. Вона зараз у шоковому і наляканому стані і ми вирішуємо питання про психологів. Є страх, що можуть помститися, але потерпіла більше переживає за свою дитину. У неї дитина на першому місці", - додав адвокат.

У справі призначено низку експертиз і про їхні результати поки нічого невідомо.

"Наразі призначені експертизи. Для цього потрібен час, щоб їх закінчити", - сказав адвокат та додав, що наразі він постійно перебуває на зв'язку зі слідчим і чекає, коли той зможе призначити йому зустріч, щоб ознайомитися з матеріалами справи.

25 травня затримали двох працівників Кагарлицького відділу поліції на Київщині. Оперуповноваженого 29-річного Сергія Сулиму та начальника сектора кримінальної поліції 35-річного Миколу Кузіва підозрюють у побитті та зґвалтуванні 26-річної Нелі із села Стави вночі напередодні. Її викликали до поліції як свідка у справі про крадіжку з магазину. Обох підозрюваних арештували без права на заставу.

Зараз ви читаєте новину «Зґвалтування в Кагарлику: чергові не вписали відвідувачів до журналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути