пʼятниця, 31 травня 2013 19:20

Із горілого будинку на Шулявці демонтували небезпечні висячі частини фасаду
9

Фото: Фото: Анатолій БАБАК

На зазнавшому пожежі будинку по вул. Гетьмана, що на Шулявській, сьогодні було демонтовано елементи згорівшого фасаду, які загрожували падінням на людей.

Роботи виконував найнятий із фірми "Київальп" професійний альпініст Юрій Пуркало. Зокрема він працював на 15 поверсі 25-поверхового будинку.

"Це відбувається терміновий демонтаж шматка фасаду, який висить і може у будь-яку хвилину впасти на землю, - пояснює дружина альпініста Олена Коханівська. - Мені зателефонували, щоб я зібрала повністю шнуровки, інструменти - усе спорядження і приїхала сюди. Із чоловіком уже шість років отак їздимо на подібні замовлення".

Роботи з демонтажу тривали приблизно годину.

Жінка також розповіла, що це лише термінові роботи, аби ліквідувати небезпеку. А для повної ліквідації наслідків пожежі, за її словами, потрібно щонайменше 4 людини на висоті, і десь 2-3 осіб, які зніматимуть уламки фасаду.

Нині біля постраждалого від пожежі будинку не працює жодна з комунальних служб.

Нагадаємо, сьогодні вночі горів 25-поверховий будинок у Києві на вул. Гетьмана. Жертв і постраждалих немає. На місці події працювало 20 одиниць основної та спеціальної техніки. Встановлено, що горіла зовнішня обшивка будівлі.

Зараз ви читаєте новину «Із горілого будинку на Шулявці демонтували небезпечні висячі частини фасаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути