понеділок, 16 жовтня 2017 16:05

Інвестора "Трейд Коммодіті" затримали працівники НАБУ

Інвестора "Трейд Коммодіті" затримали працівники НАБУ
Співробітники Національного антикорупційного бюро затримали бізнесмена Володимира Трофименка Фото: AstroMeridian.Ru

Співробітники Національного антикорупційного бюро затримали бізнесмена Володимира Трофименка, який є одним із інвесторів компанії "Трейд Коммодіті", в центрі Києва.

Про це з посиланням на адвоката компанії Віталія Каська повідомляє УНН. За словами адвоката, представники НАБУ не пояснили причину затримання Трофименка.

"Представилися, сказали "ви" затримані за підозрою у вчиненні злочину", після чого примусово доставили в НАБУ", – повідомив Касько.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У коаліції заговорили про політику в справі закупок Міноборони

Затримали Трофименка одразу після прес-конференції в центрі Києва, де компанія "Трейд Коммодіті" представила свою позицію щодо корупційного скандалу навколо Міністерства оборони. Саме на цій прес-конференції ще один інвестор компанії розповів, яке відношення до "Трейд Коммодіті" має пропрезидентський депутат Олександр Грановський.

11 жовтня детективи НАБУ здійснили низку обшуків у справі про корупційну схему розтрати 149 мільйонів гривень під час закупівель у Міноборони. В Національному антикорупційному бюро стверджують, що затримали заступника міністра оборони України генерал-лейтенанта Ігоря Павловського та директора департаменту державних закупівель та постачання матеріальних ресурсів міністерства Володимира Гулєвича.

Зараз ви читаєте новину «Інвестора "Трейд Коммодіті" затримали працівники НАБУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути