Ексклюзиви
четвер, 29 вересня 2011 14:04

Спецтема: Війна у Лівії

Інтерпол видав ордер на арешт ще одного сина Каддафі

Інтерпол видав ордер на арешт ще одного сина Каддафі

Інтерпол 29 вересня видав міжнародний ордер на арешт сина лівійського диктатора Муаммара Каддафі - Сааді.

У міжнародній поліцейській організації оголосили, що син Каддафі зарахований до списка найбільш розшукуваних злочинців. Ордер виписаний на вимогу нової влади Лівії, яка звинувачує Сааді в махінаціях з нерухомістю, "збройному залякуванні" людей, а також в участі у знищенні лівійців під час триваючої громадянської війни.

За останніми даними, Сааді Каддафі ховається в сусідньому Нігері, куди він втік з групою наближених і членами сім'ї 11 вересня. Місцева влада оголосила, що всім цим людям надано "гуманітарний притулок".

До повалення диктатора Сааді займав різні пости в спортивних організаціях Лівії, зокрема, очолював федерацію футболу цієї країни. За даними нової влади, під час війни він командував одним з підрозділами спецназу урядових військ.

Як відомо, Інтерпол видав ордер на арешт скинутого лівійського лідера Муаммара Каддафі, який в даний час ховається від повстанців.

Крім Каддафі, ордери видано на арешт його сина Сейфа аль-Іслама, який активно підтримує його боротьбу з повстанцями, і на арешт голови лівійської розвідслужби Абдулли аль-Сенуссі.

Зараз ви читаєте новину «Інтерпол видав ордер на арешт ще одного сина Каддафі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути