вівторок, 27 березня 2012 14:41

Інспектор Запорізької виправної колонії вистрілив собі в голову

Інспектор Запорізької виправної колонії вистрілив собі в голову
Постраждалого забрали до лікарні. Фото: timeszp.com

26 березня молодший інспектор Каменської виправної колонії № 101 УГПтСУ в Запорізькій області вистрілив собі в голову.

"Вчора, 26 березня, приблизно в 13-45 інспектор, перебуваючи на посаді, використовуючи видану йому для несення служби зброю, зробив одиночний постріл собі в голову", - повідомив начальник відділу прокуратури Запорізької області Валерій Зелений.

На місце події негайно виїхали співробітники прокуратури Запорізької області, прокуратури Вільнянського району, а також слідчо-оперативна група Вільнянського райвідділу міліції в повному складі.

"Співробітниками медичної частини установи потерпілому надано першу медичну допомогу, бригадою швидкої медичної допомоги його доставлено в реанімаційне відділення центральної районної лікарні в Вільнянську. За повідомленням лікарів, стан здоров'я потерпілого після проведеної операції залишається стабільно важким", - повідомили в прес-службі прокуратури.

Як відзначають у прокуратурі, молодший інспектор на цій посаді перебуває з липня 2007 року, за місцем роботи характеризується позитивно. Причини та конкретні обставини спроби здійснення суїциду встановлюються.

Прокуратурою Вільнянського району за фактом спроби самогубства молодшого інспектора відділу охорони проводиться дослідча перевірка.

Зараз ви читаєте новину «Інспектор Запорізької виправної колонії вистрілив собі в голову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути