вівторок, 13 листопада 2012 17:02

Іноземець збив чоловіка і залишив помирати на трасі Київ-Чоп

Іноземець збив чоловіка і залишив помирати на трасі Київ-Чоп
Селянин просто переходив дорогу у той момент, коли на нього наїхала вантажівка. Фото: liga.net

Рівненські інспектори ДАІ звернулися до Інтерполу з прохання допомогти затримати водія фури, який убив людину і втік з місця пригоди. Невідомий чоловік переїхав 50-річного пішохода на смерть пізно увечері у неділю 11 листопада. Винуватця досі не знайдено.

"Наїзд трапився близько 23-ої години на міжнародній трасі Київ-Чоп поблизу села Новини Корецького району. Автомобіль рухався у напрямку Рівного з боку райцентру", - розповідає підполковник Олександр Семенюк, начальник обласного відділу ДАІ. – "Потерпілий – 50-річний Василь, мешканець сусіднього села Користь".

Ймовірно, селянин просто переходив дорогу у той момент, коли на нього наїхала вантажівка. Водій не тільки не спинився надати допомогу, а навіть не побажав глянути, що сталося зі збитою людиною. Травми після наїзду виявилися несумісними з життям і чоловік помер. Його тіло виявили інші водії та викликали патрульних.

Вантажівку "МАН" з номерами Турецької республіки вдалося розшукати на автостоянці "Богдан", що за кількадесят кілометрів від місця ДТП. Знайдена фура мала характерні механічні пошкодження. Однак її водій – зник.

"Підозрюваний – громадянин Туреччини. Він з колегами возив огірки до Росії, а повертаючись через Рівненську область скоїв цей наїзд", - каже Олександр Семенюк. – "Після ДТП він пересів у вантажівку колеги і так добрався до українсько-польського кордону. Далі його сліди загубилися і ми звернулися до Інтерполу".

Слідчі припускають, що нині підозрюваний перебуває у Польщі.

Зараз ви читаєте новину «Іноземець збив чоловіка і залишив помирати на трасі Київ-Чоп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути