четвер, 09 лютого 2017 12:59

Іномарка потрапила під колеса бензовоза: є жертви
3

8 лютого на автошляху "Київ-Чоп" сталося смертельне ДТП. Легковик потрапив під колеса бензовоза. Внаслідок зіткнення загинули 2 людей. Трагедія сталася біля села Тараканів Дубенського району Рівненщини.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

"53-річний водій Lexus LX 470, житель міста Харків, вирішив обігнати вантажівку DAF із причепом (бензовозом). Однак не врахував дорожню обстановку. На швидкості вилетів на зустрічну смугу та зіткнувся з вантажівкою. Внаслідок ДТП на місці загинув пасажир позашляховика - 47-річний харків'янин. А водій — у кареті "швидкої" дорогою до лікарні. 30-річний водій вантажівки, житель Львівської області, не постраждав", - ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Водійка виграла суд за ями на дорогах

Поліція відкрила кримінальне провадження. Триває досудове розслідування. Правоохоронці вкотре наголошують водіям бути максимально уважними та обачними на дорозі. Особливо за складних погодних умов. Необхідно дотримуватися правил дорожнього руху, зокрема безпечної швидкості та дистанції.

У Запоріжжі не поділили дорогу маршрутка і "Таврія". Один пасажир загинув на місці. Ще двоє в тяжкому стані. Один із них помер дорогою до лікарні. Слідчі з'ясовують обставини смертельної ДТП.

Зараз ви читаєте новину «Іномарка потрапила під колеса бензовоза: є жертви». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути